Laatulihaa kotiovellesi napinpainalluksella

[lead]Viime kesänä Incoren Tomi Tönningin mieleen heräsi ajatus catering-palvelusta, josta asiakas voisi tilata laadukkaita catering-tuotteita oman porstuansa ovelle.[/lead]

Idea jalostui Tomin törmättyä  lihalaatikkopalveluun ja tästä alkoi Nettiliha.fi hakemaan ensimmäisiä askelmerkkejään.

Severi Härkösen koodamisosaamisella catering- ja lihatuotteet yhdistyivät verkkokauppaan. Nyt on Ouluun asti mahdollista ostaa pientilallisten vastuullisesti tuottamaa lihaa possusta nautaan sekä maukkaita catering-tuotteita.Tiimiin liittyi myös Arttu Talvela, jonka käsialaa ovat Nettiliha.fi:n tuotekuvat ja jolta löytyy osaaminen videoiden tekoon.

Palvelu toimii kuin mikä tahansa verkkokauppa. Valitset haluamasi herkut ostoskoriin ja maksat ne verkkopankistasi. Hoitaessasi tilauksen ennen torstai-iltaa ovat tuotteesi seuraavan viikon keskiviikkona Itellan kuljettamana luonasi. Ja eikun grillaamaan.

Suurena suunnitelmana on Tomin mukaan: “Saada ympäri ämpäri Suomea pientilallisia, jotka kasvattavat rotunautoja ja luomupossuja, niin laajalle alueelle, että millä tahansa postinumerolla voi etsiä lähimmän tilan ja tilata lihansa sieltä suoraan.”

Tomin mukaan ilman Proakatemiaa ideaa ei olisi syntynyt. Tomin kontakteilla ja Severin webosaamisella sekä innostuksella tuoda vastuullisesti tuotettua lihaa kuluttajien saataville syntyi 2000-luvun tarpeisiin sopiva palvelu. Palvelu on vielä kehitysvaiheessa ja suuri räjähdys tapahtuu Tomin mukaan tammikuussa.

Proakatemialta, Projektitoimisto Poltteesta, valmistumassa olevat Mandi Gardemeister ja Emilia Toivanen ideoivat palvelulle pilottia lanseeraustoimistonsa kautta. Suunnitelmissa ovat myös “rennolla otteella ja omalla tyylillä tehdyt videot, joissa ilmenee ajatus vastuullisesti tuotetusta lihasta ilman ylimääräistä paasausta.”

Nettiliha.fi

Tags: No tags
0

Add a Comment

You must be logged in to post a comment