Haluatko muuttaa
maailmaa?

TAMK Proakatemia on uudenlaisia tulevaisuuden taitoja tarjoava yrittäjäkoulutus, jossa opitaan yhdessä yrittämällä!

Pääset kokemaan, mitä on todellinen tiimityö ja yrityksen arki. Numeroiden sijaan arvioinnissa painottuu itsearviointi, tiimiltä saatu palaute ja asiakkaiden tyytyväisyys.

Olemme mukana yhteishaussa - Hakuaika suomenkieliseen Yrittäjyyden & tiimijohtamisen tutkinto-ohjelmaan alkaa taas keväällä 2024!

HAKIJOILLE

TAMKin Proakatemialla uskotaan, että yrittäjyys on tehokas keino luoda parempaa maailmaa!

Maailma muuttuu jatkuvasti, ja tänä päivänä yrittäjän onkin tärkeää pysyä aallon harjalla. Proakatemialla autetaan uusia yrittäjiä löytämään ne taidot, joita tulevaisuuden työelämässä tarvitaan.

Yrittäjyys ja tiimijohtaminen

Proakatemialla voit suorittaa TAMKin yrittäjyyden ja tiimijohtamisen amk-tutkinnon. Lue lisää tutkinnosta täältä

Syksystä 2020 alkaen yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tutkinnon voi suorittaa myös englanniksi.

Meillä voit myös jatkaa opintoja myöhemmin suorittamalla ylemmän amk-tutkinnon.

Monta tietä opiskelijaksi

Useimmat opiskelijat valmistuvat Proakatemialta yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tradenomiksi. Proakatemialle on kuitenkin mahdollista päästä opiskelemaan myös muiden alojen kautta: 

Tietojenkäsittely
Restonomi
Sosionomi
Fysioterapeutti

Valmistut omasta tutkinto-ohjelmastasi, mutta pääset suuntautumaan yrittäjyyteen ja suorittamaan osan opinnoistasi Proakatemialla. Kysy lisää omalta opinto-ohjaajaltasi!

Tiimi

Proakatemialla opiskellaan tiimiyrityksissä, ja 3,5 vuoden aikana kerrytät ympärillesi kattavat verkostot tulevaisuuteen. Tiimi tukee ja haastaa sinua kehittymään opintojesi aikana.

Oppiminen

Proakatemialla vastaat itse omasta ja tiimisi oppimisesta. Voit helposti yhdistää omat kiinnostuksenkohteesi opintoihin esimerkiksi kirjoittamalla esseitä haluamastasi aiheesta. Kaikki proakatemialaisten esseet löytyvät Esseepankista.

Liiketoiminta

Opiskelijat perustavat oikean yrityksen ja tekevät oikeaa liiketoimintaa. Projekteissa liikkuu oikea raha ja valmistumisen jälkeen CV näyttää mahtavalta!

Yhteisö

Proakatemialla tiimit jakavat yhteiset opiskelu- ja työtilat. Yhdessä tiimit ja valmentajat muodostavat tiiviin yhteisön, jossa kaikki oppivat yhdessä ja pääsevät vaikuttamaan yhteisiin asioihin sekä kulttuuriin.

Proakatemialla on aktiivista alumnitoimintaa ja alumnit ovat myös tärkeä osa yhteisöämme.