#someaamupala-poppoo innostuu ja innostaa

[lead]Viime viikonloppuna 16.-19.10. Tampere täyttyi musiikkialan kovimmista ammattilaisista.  Jo 25. kertaa järjestetty Musiikki & Media 2014 keräsi yhteen yli 700 konferenssikävijää.[/lead]

Proakatemia on tyypillisesti mukana tavalla tai toisella, kun Tampereella tapahtuu. Lauantaina Projektitoimisto Poltteen some-tiimi kokoontui heti aamusta Ilves Bar & Nightiin.  Lempilapsemme #someaamupala starttasi sosiaalisella medialla kyllästetyn #somedayn. Myöhemmin samana päivänä Tuuma Creativen Noora Toivo oli blogipaneelissa kertomassa ajatuksiaan.

#someaamupala sai alkunsa keväällä 2013 ja siitä asti olemme kokoontuneet viikoittain nautiskelemaan aamiaista ja vaihtamaan ajatuksia sosiaalisesta mediasta. Nämä tapaamiset ovat olleet ja ovat yhä meidän tapamme pitää itsemme ja toisemme ajan hermolla somen uusimmista trendeistä. #someaamupala herätti kiinnostusta myös tiimimme ulkopuolella ja alkuvuodesta päätimme tehdä siitä julkisen tapahtuman.

Ensimmäinen #someaamupala järjestettiin kutsuvierastilaisuutena 5.2.2014 Scandic Cityn Piazza Foodfactoryssa. Paikalle kerääntyi lähes 40 henkeä jutustelemaan somesta; sosiaalisen median ammattilaisia, yrittäjiä ja eri alojen asiantuntijoita. Helmikuusta lähtien olemme järjestäneet tapahtuman kuukausittain yhteistyössä Scandic Cityn Piazza Foodfactoryn kanssa.

Keväällä Musiikki & Median takana vaikuttava Taija Holm osallistui #someaamupalalle ja siitä lähti ajatus järjestää tilaisuus myös Musiikki & Median kävijöille. Kuukausien suunnittelun, valmistelun ja jännityksen sekaisen innostuksen jälkeen pääsimme vihdoin viime lauantaina tositoimiin.

Some-tiimin Vilma ja Johanna hyvillä fiiliksillä ennen #someaamupalaa!

Some-tiimin Vilma ja Johanna hyvillä fiiliksillä ennen #someaamupalaa!

Aamupala synnytti jo etukäteen innostusta ja keskustelua myös osallistujien keskuudessa. Olimme todella otettuja siitä, että niin moni oli bongannut #someaamupalan huikeaa ohjelmaa pullollaan olevan seminaariviikon tarjonnasta. Ennakkoilmoittautumiset täyttyivät jo hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Musiikki & Median #someaamupalalle osallistui kaikkiaan reilut parikymmentä seminaarivierasta. Keskustelu lähti liikkeelle siitä, mitä some ylipäätään on ja esimerkkicasejen ja jaettujen kokemusten kautta siirryttiin käsittelemään somen uusimpia tuulia. Luonnollisesti puhe liikkui paljon myös sen ympärillä, mitä some musiikkibisneksessä tarkoittaa ja miten sitä voitaisiin vielä tehokkaammin hyödyntää. Pöydissä heränneitä ajatuksia jatkettiin ja jaettiin niin sosiaalisessa mediassa kuin kasvotustenkin vielä aamupalan päätyttyä.

Myös Musiikki & Median vt. toimitusjohtaja Taija oli aamuun tyytyväinen: “Aina mukavien ja energisten Projektitoimisto Poltteen tyyppien kanssa on inspiroivaa tehdä yhteistyötä. Heitä ajaa työssään eteenpäin valtava kunnianhimo, oppimisen palo ja bisnesvainu. Lopputuloksena syntyy upeita onnistumisia yhteistyössä asiakkaan kanssa.”

Aamu oli erittäin onnistunut ja haluammekin kiittää kaikkia osallistuneita vielä kertaalleen. Hehku Visualin Johanna Vuorenmaa, Proakatemialta lähtöisin hänkin, toteutti meille mainiot visuaaliset muistiinpanot aamusta. Tässä siis teillekin pieni maistiainen siitä, mitä keskustelu piti sisällään.

#someaamupala

Innostuitko? Hyvä! Poltteen Johanna ja Vilma valmistuvat jouluna, mutta jatkavat yrittäjinä somen parissa. #someaamupala saa siis jatkoa ja seuraava tilaisuus järjestetään jälleen 10.12. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja onnistuu tämän linkin kautta.

Lue lisää www.someaamupala.com ja seuraa #someaamupala-hashtagia.

Tags: No tags
0

Add a Comment

You must be logged in to post a comment