Kohta se alkaa!

Mahtavaa, ihan kohta se alkaa! Nimittäin pinkkuvuoteni Proakatemialla. Päämäärä, jota kohden on ensimmäinen vuosi Kuntokadulla tehty töitä perusopintojen merkeissä. Olen jo vuoden verran odottanut, että päästään tositoimiin.

Keväällä valkut jakoivat meidät esipinkut tiimeihin. Meistä syntyi kaksi uutta tiimiä, ja osa aloittavista pinkuista aloittaa jo olemassa olevassa tiimissä Eventassa. Meidän tiimi on tavannut toisensa kokonaisesti kerran ja muutamia kertoja pienemmällä vahvuudella. Tuntuu jo nyt, että meidän tiimi tulee toimimaan! Ja niinhän se mielestäni meneekin; se ottaa ja antaa just niin paljon, kuin on itse valmis vastaamaan. Meidän tiimin Whatsapp-ryhmä on viestitellyt viikoittain läpi kesän, välillä aiheesta ja usein ihan aiheen vierestä. Viikon päästä, kun ”työt” akatemialla varsinaisesti alkavat, alamme varmaankin ensimmäisenä miettimään oman tiimin kesken tulevaa yritystämme, ja mihin se voisi suuntautua.

Tiimiin tutustuessa on ollut hienoa huomata, kuinka paljon laajaa osaamista meistä löytyy jo nyt. Jokaiselle tiimin jäsenelle löytyy varmasti omat juttunsa, jossa pääsee hyödyntämään omia vahvuuksiaan. Henkilökohtaisesti odotan innokkaana ja myös hieman jännittyneenä, kuinka pääsen oman osaamiseni jalkauttamaan projekteihin. Teen valokuvaustöitä tälläkin hetkellä omalla toiminimellä sivutoimisesti, ja uskonkin, että monissa projekteissa pääsen hyödyntämään kuvauspuolen osaamistani. Toisaalta haluan päästä tekemään myös paljon jotain ihan muuta! Se mielestäni onkin hienoa, että nyt voidaan kokeilla ja löytää uusia vahvuuksia itsestä.

IMG_9570

Valokuvaaja tositoimissa!

Meidät esipinkut on otettu akatemialla ihan mahtavasti vastaan. Olen jo nyt kuluneen kevään ja kesän aikana päässyt osallistumaan yhteen projektiin vanhempien opiskelijoiden kanssa. On ollut huippua päästä osaksi osaavaa ja innostavaa tiimiä. Näitä kokemuksia odotan paljon lisää seuraavalle kahdelle ja puolelle vuodelle. Upea Nainen-projektissa meillä on tarkoitus järjestää pienille ”tyttöporukoille” hemmotteluiltoja. Palveluihin kuuluu meikkaus, hiustenlaitto, stailaus ja valokuvaus. Uskonkin, että pian saamme enemmän tuulta purjeisiimme tämän osalta.

IMG_0234

Upea Nainen -projektitiimin omat kukkaistyttökuvaukset. Tiimi: Noora Qvick, Jonna Lipponen, Eveliina Kauvosaari, Anrietta Kuosku ja Anne Tirronen. Kuvasta puuttuu Katja Limatius, joka myös on pinkku.

UpeaNainen_Staff-49

(c) Anrietta Kuosku / Upea Nainen

 

Noora Qvick,

esipinkku

http://nooraqvick.kuvat.fi/

 

Kansikuva: Anrietta Kuosku /Upea Nainen

Tags: No tags
0

Add a Comment

You must be logged in to post a comment