Ideointia Tanskassa

Nordic & Baltic Business Weekiä on järjestetty jo kymmenen vuoden ajan eli vuodesta 2005 lähtien. Tapahtumaan osallistuu opiskelijoita viidestä eri maasta: Suomesta, Norjasta, Tanskasta, Virosta ja Liettuasta, joissa tapahtuma myös vuoron perään järjestetään. Tarkoitus on innovoida yhdessä muiden maiden opiskelijoiden kanssa ratkaisua saatuun toimeksiantoon.

tT5aOradwA8szL-6oT5qdZfh89oAmor1DAQCTAg78F4

Lähdössä Pirkkalan lentökentältä aamukuuden aikoihin.

Viime vuonna NBBW järjestettiin Virroilla Suomessa ja tänä vuonna järjestämisvastuu oli puolestaan Tanskalla ja sijaintina Tampereen niin sanottu kaksoiskaupunki Odense, joka onkin kolmanneksi suurin kaupunki Tanskassa.

Suomen edustus oli tällä kertaa suurin ja meitä lähtikin reissuun kahdeksan hengen poppoo neljästä eri tiimistä. Matka starttasi aamukuudelta Tampereelta ja Odenseen saavuimme noin 7 tunnin matkustamisen jälkeen. Lauantai ja sunnuntai meni kaupunkiin ja porukkaan tutustuttaessa.

Maanantai alkoi maiden esittelyillä, leikkimielisillä harjoituksilla, perehtymällä hyvän esityksen ominaispiirteisiin ja myöhemmin saimme itse toimeksiannon VandCenterSyd vedenpuhdistamolaitokselta. Viiden sekatiimin voimin tartuimme haasteeseen.

SaMrvrah6n5-6YeWhACbEasqthh57p8YzrrV51thVzg,7Z7Vv2gkMF5kcaKwnldARcbhOozoQfaJ58VeGSd3xkc

Syddansk Universitet tarjosi hienot uudet tilat käyttöömme.

Pari päivää toimeksiannon parissa puuhastelun jälkeen oli aika esitysten ja voittajan julkistamisen. Meille oli järjestetty illallinen paikallisessa Snik Snak nimisessä ravintolassa, jossa saimme myös pienet matkamuistot mukaamme.

Pienenä extraohjelmana vietimme vielä viikonlopun Kööpenhaminaan tutustuen. Voin kyllä suositella kyseistä reissua kaikille; oli mahtavaa päästä tutustumaan eri maiden opiskelijoihin ja heidän työskentelytapohinsa. Antoisa viikko kaiken kaikkiaan!

Annika Seppänen,
Eventa Creative

Tags: No tags
0

Add a Comment

You must be logged in to post a comment