Alla on listattuna Proakatemian tiimien tarjoamat palvelut ja tuotteet. Painamalla kategoriaa saat esille ko. kategorian palvelut.

Sport & Business Seminar 2018
Sport & Business Seminar tulee taas! Seminaari tuo menestyneiden urheiluvaikuttajien tietotaidon yrityselämään. Tapahtumamme tarjoaa loistavien puhujien lisäksi huikeat verkostoitumismahdollisuudet. Tarkemmat tiedot, aikataulu sekä puhujat julkaistaan myöhemmin nettisivuillamme.
Kalle Airila
+358 50 401 44 42
info@sbseminar.fi
Academic Adventures
Academic Adventures is an experimental international week for people who would like to change their mindset about education. During this week attenders will find out that teamwork really is the one of the best tools when creating the future. From 22nd till 26th on May at Tampere, Proakatemia. See you there!
Kajsa Lundell
info@academicadventures.fi
InnoVisio
Suurin potentiaali toimintasi kehittämiseen piilee sinussa ja tiimissäsi. InnoVisio antaa tuon potentiaalin käyttöönne todistetusti toimivilla menetelmillä. Se on palvelu, jossa koulutamme työntekijäsi kehittämään uusia ratkaisuja valitsemiltasi osa-alueilta. Neljän tunnin käytännönläheinen koulutus prautuu syväluotaavasti kehityskohteeseen, tarjoten ainutlaatuisia lopputuloksia.
Joni Ramu
044 010 12 94
joni.ramu@totaali.com
WordPress - verkkosivujen eliittiä
WordPress on ehdoton kingi kun puhutaan verkkosivualustoista. Se on helppokäyttöinen, turvallinen ja hakukoneystävällinen. Ei siis ole ihme, että jo noin 25 % kaikista maailman sivuista on toteutettu WordPressillä. Liity sinäkin kuninkaiden joukkoon ja hanki yrityksellesi tyylikkäät ja helposti kustomoitavat verkkosivut, jotka rokkaavat myös mobiilissa.
Eetu Häkkinen
+358 41 544 77 29
eetu@projektitoimistoefekti.fi
Pilke Stay Up Late - esteetön konserttitapahtuma
Konserttitapahtuma, joka on fyysisesti ja sosiaalisesti esteetön. Pilke Stay Up Late on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka tuotto lahjoitetaan Kaupunkilähetys ry:n Iltalinjan järjestämään kehitysvammaisten aikuisten harrastustoimintaan. Tapahtuma järjestetään 10.5.2017 Tampereen Pakkahuoneella. Esiintyjinä mm. Juju, Ewe, Ruudolf, MC KOO ja Lossi T, sekä vatsatapuhuja Tomsson.
Annina Mustonen
annina.mustonen@soc.tamk.fi
Pitstop
Tarjoamme taas markkinoiden nopeimman renkaanvaihtopalvelun 27.3 - 8.4.2017 Tampereella P-Hämpissä ja Pirkkalassa Hong Kong -tavaratalon edessä. Ammattitaitoiset varikkotiimimme vaihtavat mukana tuomasi renkaat alle 10 minuutissa, jonka ajan voit itse istua autossa tai käydä vaikka ostoksilla. Pakkaa renkaat autoosi ja tule varikollemme!
+358 45 617 87 33
info@pitstoppi.fi
Sieniboxi
Sieniboxi on herkullisten osterivinokkaiden orgaaninen kasvatusalusta. Kahvinpuruista, sahanpuruista, viljasta ja sienirihmastosta koostuva kasvatusalusta on heti valmis ja tarvitsee vain vettä kasvaakseen. Sen lisäksi, että sienien kasvua on hauska seurata ja ne ovat hyvä ruokalisä ovat osterivinokkaat superfood, joka kuuluisi löytyä jokaisen keittiöstä ja lautaselta
Teemu Pinomäki
040 553 87 81
sieniboxi@sieniboxi.fi
Asiakaspäivät (Massive Events)
Asiakaspäivät, messut tai synttärit tulossa? Aika kortilla? Ei hätää Massive Events on täällä! Järjestämme tapahtuman kuin tapahtuman ammattitaidolla ja hymy huulilla. Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset tapahtumat asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä ja luodaan yhdessä unohtumattomia elämyksiä!
Janni Huura
045 636 26 62
janni@massiveosk.fi
Asiakaskyselyt
  • Kävijätutkimukset
  • Markkinointitutkimukset
  • Tyytyväisyysmittaukset
  • Hinnat alkaen 900 €
Palvelu räätälöidään tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Mikael Lagerbohm
+358 44 203 88 35
mikael@projektitoimistoefekti.fi
Asiakas- ja henkilöstökyselyt yrityksille
Asiakastyytyväisyys ja henkilöstötyytyväisyys kulkevat usein käsikkäin ja ne vaikuttavat koko yrityksen toimintaan. Oletko tietoinen kuinka innostuneita työntekijäsi ovat, miten he näkevät yrityksen tulevaisuuden tai mitä asiakkaasi toivovat palveluilta?

Me toteutamme kaikenlaiset asiakas- ja henkilöstökyselyt luotettavasti ja helposti, joiden tulokset toimivat johtamisen tukena ja auttavat sinua kehittämään palvelujasi.
Niina Suominen
040 536 92 33
niina@massiveosk.fi
Signature Works – Digitaalinen brändäys ja graafinen suunnittelu
Signature Works antaa yrityksesi käyttöön kaikki resurssit, joita se tarvitsee yksilöllisen, erottuvan ja ennen kaikkea tuloksellisen brändin rakentamiseen. Pyydä tarjousta tai konsultaatiota.
Tommi Tuovinen
+358 45 672 9871
tommi@signatureworks.fi
Videotuotanto #Otteella
Tässä talossa tehdään hommat silviissii, että otetaan aamusumpit Stååhlberilla, katotaan minkälainen homma ja vedetään yhdessä linjat ja tavoitteet. Video lähtee eetteriin heti ensi viikolla.

  • Somevideot
  • Mainosvideot
  • Koulutusvideot
  • Ilmakuvaus
  • Tapahtumavideot
Hinnat alkaen 500€+alv. 24 %. Jos herää kyssäreitä niin soita, mietitään sitten yhdessä.
Riku Komi
040 503 03 31
riku@otteella.fi
Edulliset verkkosivut
Teemme yrityksellesi edulliset verkkosivut nopealla toimitusajalla laadusta tinkimättä. Saat avullamme nykyaikaiset kaikilla laitteilla toimivat verkkosivut. Uusien näyttävien ja hyvin toimivien verkkosivujen avulla voi kasvattaa myyntiä sekä näkyvyyttä huimasti ja meidän tekemiä sivuja on myös helppo päivittää itse. Verkkosivut ovat nykyään yrityksen tärkein käyntikortti!
Eetu Mäkelä
044 755 75 91
eetu@edullisetverkkosivut.fi
Faskia- ja triggerkäsittelyt
Faskia- ja triggerkäsittelyt jumien, kireyksien sekä kehon puolierojen hoitamiseen. Tehokas apu monenlaisiin kehon vaivoihin. Tule hakemaan hyvää oloa ilman kireyksiä!
Sanni Nevalainen
sanni.nevalainen@eng.tamk.fi
Promokansio
Palkkaa Efektin huippuasenteella varustetut tekijät, kun haluat tuloksia promootioillesi. Teemme esimerkiksi messu- ja ständiedustuksia, katupromootioita, myynnin edistämis- ja tuotelanseeraustapahtumia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Tytti Aura
+ 358 44 597 98 99
tytti@projektitoimistoefekti.fi
Cocktail Catering juhliin ja muihin yksityistilaisuuksiin
Omalla baarilla luotte juhlistanne persoonalliset ja tapahtumanne muistetaan vielä pitkään. Ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen juomien riittävyydestä ja laadusta. Drinkkilista pystytään personoimaan juhlien teeman tai teidän mieltymystenne mukaiseksi. Tehdään yhdessä elämänne juhlat!
Asko Mäntymäki
040 534 20 64
asko.mantymaki@eventa.fi
Yritysten Tyky- ja Tyhypäivät
Motive järjestää avaimet käteen-periaatteella yrityksille tyky- ja tyhypäiviä. Sisällön yritys voi valita kiinnostuksensa mukaan esimerkiksi eri liikuntalajikokeiluista (mm. Toiminnallinen treeni, kuntotestit, ryhmäliikunta, itsepuolustus, tanssi, SUP, itsepuolustus, luontoliikunta jne) tai liikunnan vaihtoehdoista (vuorovaikutustaidot, henkinen itsepuolustus, työilmapiirin kehittäminen, tavoitteiden ja motivaatiotekijöiden kartoittaminen jne). Kun yritys kertoo mikä kiinnostaa, Motive toteuttaa toiveet!
Maija Laurikkala-Dewes
044 099 74 99
maija.laurikkala-dewes@soc.tamk.fi
Kesäkahvila Lempin viikottaiset ryhmät
Motive järjestää kesällä 2017 erilaisia liikuntaryhmiä sekä mielenkiintoisia sosiaalisia ryhmiä kesäkahvila Lempin yhteydessä. Luvassa muun muassa energisiä puistojumppia, toimintaa perheille sekä innostavia toiminnallisia kursseja. Tervetuloa nauttimaan Suomen suvesta reippaiden Motivelaisten seurassa! Tykkää kesäkahvila Lempistä Facebookissa ja pääset eturivin paikalle kesän tarjontaa seuraamaan!
Maija Mustonen
maija.mustonen@motiveosk.fi
Spiro
Muistatko SPIRO-jäätelön kahden vuoden takaa Koskikeskukselta? SPIRO tulee taas ja tällä kertaa täysin uudistettuna. SPIRO on viettänyt puolitoista vuotta hiljaiseloa ja nyt Projektitoimisto Massive on lähtenyt kehittämään SPIROa täysin uuteen suuntaan. Toukokuussa on taas mahdollista ostaa herkullisia jätskirulla-annoksia ja tällä kertaa täysin vegaanisena. Makuja tulee olemaan suklaisista unelmista raikkaan hedelmäisiin ja marjaisiin jäätelöannoksiin. Kesällä tavataan vegejäätelön merkeissä
Noora Qvick
040 841 97 94
noora@massiveosk.fi
Footpool Finland
Footpool tuo uniikkia viihdettä yrityksesi tapahtumaan tai toimii loistavana sisäänheittoaktiviteettina messuosastolle. Olemme toimineet yhteistyössä muunmuassa Carlsbergin ja Gatoraden kanssa.
Aleksi Kauppinen
041 535 31 27
aleksi.kauppinen@eventa.fi
Pikkujoulutyrityksille.fi
Tämä palvelu tarjoaa pikkujouluntarjoajille yhtenäisen markkinapaikan, josta heidän asiakkaansa voivat kootusti tarkkailla alueensa palveluita. Ideana on luoda yrityksille lisämyyntiä heidän tarjoamilleen palveluille.
Tuomas Viikeri
tuomas.viikeri@totaali.com
Aamulehti Klippi
Haluatko yrityksellesi tehokasta näkyvyyttä Aamulehden Klippi videopalvelussa? Videoiden edessä pyörivät pre-roll mainokset nyt edulliseen tutustumishintaan Massivelta. Klippi palvelun videoita katsotaan yli 500 000 kertaa kuukaudessa, joten nyt on tavoitettavuus kohdillaan Pirkanmaalla.

Ota yhteyttä jo tänään ja räätälöidään yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopivan mainospaketin! Ei vielä mainosvideota? Meiltä saat myös edullisen videotuotannon yrityksesi tarpeisiin.
Patrik Peltoniemi
044 755 75 90
patrik@massiveosk.fi
Itsepuolustuspajat ja -kurssit
Kiinnostaako itsepuolustukseen tutustuminen? Motive tarjoaa sekä fyysisen itsepuolustuksen kurssia että henkisen itsepuolustamisen workshopeja. Ota yhteyttä niin tarjoamme voimaantumisen kokemuksen toivomallasi tavalla!
Maija Laurikkala-Dewes
044 099 74 99
maija.Laurikkala-dewes@soc.tamk.fi
Pro-tiimi
Tarjoamme pirtsakan joukon promoottoreita edustamaan yritystäsi ammattitaitoisella otteella. Yrittäjämainen asenteemme takaa, että ymmärrämme promootiotyön merkityksen yrityksenne myynnin edistämisessä. Pro-tiimin persoonalliset juontajat ja promoottorit taitavat erilaisten edustustehtävien lisäksi myös kuvaus- ja videopalvelut. Meiltä löydät myös tapahtumaa piristävät aktiviteetit, kuten Proakatemialta lähtöisin oleva Footpool. Käy tutustumassa tiimimme huikeisiin jäseniin Pro-tiimin Facebook -sivuilla.
Hanna Kallio
045 343 86 66
protiimi@gmail.com
Personal Trainer -palvelut
Motivelta kuntosaliohjelmat sekä -ohjaukset fysioterapeuttiopiskelijan tekemänä yksilölliset tarpeet ja vaivat huomioiden.
Sanni Nevalainen
sanni.nevalainen@eng.tamk.fi
Barre Intensive
Barre Intensive –tunnilla pääset osalliseksi yhdestä New York Cityn tämän hetken kuumimmasta treenaustrendistä! Tunneilla treenataan muun muassa keskivartalon tukilihaksia, kokonaisvaltaista asennon hallintaa ja ryhtiä sekä vahvistetaan lihaksistoa toiminnallisten voimaharjoitteiden kautta. Osallistuaksesi et tarvitse tanssitaustaa. Tervetuloa intensiivisen ja tehokkaan harjoittelun pariin, ota ystäväsikin mukaan! Ota yhteyttä ja kysy tulevista kursseista tai pyydä tarjous yksityistunnista!
Maija Mustonen
040 310 05 02
maija.mustonen@motiveosk.fi
Yrityksille viikkoliikuntapalvelut
Motivelta saatavilla yksilölliset, ryhmän tarpeille räätälöidyt viikkoliikuntatunnit yrityksille työkykyä ja työssä jaksamista edistämään. Ota yhteyttä niin kerromme lisää juuri Teidän yritykseenne sopivasta paketista!
Sanni Nevalainen
sanni.nevalainen@eng.tamk.fi
Pyrintö
Vuonna 1896 perustettu Pyrintö on yksi perinteikkäimmistä Suomalaisista koripallojoukkueista. Tampereen Pyynikillä liigaottelunsa pelaava Pyrintö on myös yksi suurimmista ja menestyksekkäimmistä juniorikoripalloseuroista Suomessa.

Tule mukaan tukemaan Suomalaista koripalloa ja saavuta yrityksellesi lisänäkyvyyttä.

Otteluisännyyksistä ja kumppanuuksista laitamainoksiin, Massiven kautta saat yrityksellesi kattavat palvelut ja mainostilat yrityksesi näkyvyyden lisäämiseksi!
Patrik Peltoniemi
044 755 75 90
patrik@massiveosk.fi
TÖNÖ
Tampereen keskustan takapiha. Koko kesä Eteläpuistossa. Nälkäkään ei yllätä. Se on jämpti.
Kajsa Lundell
tonokahvila@gmail.com
Palvelu Lahjaksi -lahjakortti
Palvelu Lahjaksi- katalogi on Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikön Proakatemian opiskelijoiden jokavuotinen projekti. Katalogimme sisältää 10 palvelua, joista katalogin saaja voi valita itselleen mieluisimman. Lyhyesti kyseessä on siis takuulla kaikille sopiva lahja. Osoitteesta Palvelulahjaksi.fi löydät paikalliset palvelut, joihin lahjakortti oikeuttaa!
Eetu Ruusukallio
044 306 32 46
info@palvelulahjaksi.fi
Kaihdinveisselit
Atte Auvinen, Antti Hiltunen ja Jaakko Huura myyvät mitä laaduikkaimpia parvekekaihtimia asiakkaan tarpeisiin.
Atte Auvinen
040 172 60 60
atte.auvinen@totaali.com