Alla on listattuna Proakatemian tiimien tarjoamat palvelut ja tuotteet. Painamalla kategoriaa saat esille ko. kategorian palvelut.

Nettisivupuoti

Työllistä nuoria!

Nettisivupuodin nuoret toteuttavat Sinulle myyvät ja upeat nettisivut jotka toimivat myös mobiilivermeillä!
  • Homma hoituu alle kolmessa viikossa!
  • Nuori tekee sivut yhdessä mentorin kanssa
  • Voit päivittää sivuja itse helposti
  • 100% tyytyväisyystakuu!
  • Hinnat alkaen 650€ + alv.
044 569 5870, Lauri Nuotio
lauri@nettisivupuoti.net
Lahjaksi aikaa
Ikäihmisten yksinäisyys on Suomessa kasvava ongelma. Me Motivella haluamme muutosta tähän, mutta tarvitsemme siihen sinun apuasi. Lahjaksi aikaa –projektissa meidän moniammatillinen tiimimme antaa omaa aikaansa sponsoreiden rahoittamana ikäihmisille heidän lähtökohdistaan ja tarpeistaan ammentaen. Lähde sponsoroimaan Lahjaksi aikaa –projektia ja anna ikäihmiselle lahja, jolla on todellista merkitystä! Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse!
Veera Hautala
040 5553902
veera.hautala@motiveosk.fi
Tyky ja tyhy päivät
Työkykyä ja tuottavuutta hyvinvoinnin avulla Työnteon tuottavuus on sitä parempi mitä paremmin työntekijät jaksavat työssään. Motive toteuttaa työilmapiiriä parantavia tyky- ja tyhypäiviä yrityksille joko valmiiden konseptien avulla (Nuotiotulilla, Liikunnallinen virkistyspäivä) tai asiakasräätälöidyillä sisällöillä. Meitä on iso joukko valmiina liikuttamaan firmoja! Ota yhteyttä.
Maija Laurikkala-Dewes
puh. 0440997499
Barre Intensive
Barre Intensive –kurssilla pääset osalliseksi yhdestä New York Cityn tämän hetken kuumimmasta treenaustrendistä! Valmistaudu hikoilemaan balettitangolla eli barrella suoritettavien toiminnallisten lihaskuntoharjoitteiden ja tehokkaan kehonhuollon parissa. Kurssille osallistuaksesi et tarvitse tanssitaustaa. Tervetuloa intensiivisen ja tehokkaan harjoittelun pariin, ota ystäväsikin mukaan!
Maija Mustonen
040 310 0502
maija.mustonen@motiveosk.fi
Mitkä ovat ne tekijät, joilla musiikki lisää hyvinvointia?
Tampere Chamber Music 2017 – Music and Wellbeing Play Together Korkeatasoinen ja kansainvälinen festivaali, jonka teemana on musiikki ja hyvinvointi. Musiikkifestivaalin ydin muodostuu konserteista ja luennoista. Ohjelmaan kuuluu kamarimusiikki-mestarikursseja, klinikkatyöskentelyä sekä vanhainkotikonsertti. Festivaalissa mukana mm. tähtiballerina Minna Tervamäki, lastenpsykiatri Jari Sinkkonen, sellotaiteilja Robert Cohen, saksofonitaiteilija Jukka Perko sekä monia muita musiikin ja hyvinvoinnin johtavia nimiä.
Sanni Nevalainen
040 4162331
sanni.nevalainen@motiveosk.fi
Pilke Stay Up Late -esteetön konserttitapahtuma
Konserttitapahtuma, johon liikuntarajoitteisten ja kehitysvammaisten on helppo tulla! Voittoa tavoittelematon tapahtuma, tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyskohteeseen. 10.5.2017 Tampereen Pakkahuoneella tapahtuma viettää juhlavuotta!
Saila Tyni, 0442584569
Joni Puhakka, 0443551445
saila.tyni@motiveosk.fi
joni.puhakka@motiveosk.fi
Pitopalvelu Total
Kaipaako yrityksesi tai yksityiselämäsi juhlien järjestäjää? Pitopalvelu Total tarjoaa näyttävät ja maistuvat tarjoilut niin isoille kuin pienillekin seurueille. Valmistamme tuotteet ammattitaidolla toivomustesi mukaan, sekä tarjoilemme ne tyylikkäästi. Valmistamme tuotteemme kotimaisista raaka-ainaista parhaamme mukaan.
Katariina Räisänen
050 571 5533

Essi Vaara
040 087 0013
katariina.raisanen@totaali.com
essi.vaara@totaali.com
Coleoidea
24 tuntia innovointia yrityksenne ongelman parissa kahdeksanlonkeroisen mustekalan avulla. 24 tunnissa tiimimme sukeltaa nopeasti haastavimpiinkin tilanteisiin, sopeutuen erilaisiin olosuhteisiin. Tuloksena on innovatiivisia ratkaisuja ongelmaanne. Hinta määräytyy asiakkaan tyytyväisyyden mukaan (tulosarvio 1-4).
Marja Koskimäki
0400 790 666
info@totaali.com
Pro-tiimi
Tarjoamme pirtsakan joukon promoottoreita edustamaan yritystäsi ammattitaitoisella otteella. Yrittäjämainen asenteemme takaa, että ymmärrämme promootiotyön merkityksen yrityksenne myynnin edistämisessä. Pro-tiimin persoonalliset juontajat ja promoottorit taitavat erilaisten edustustehtävien lisäksi myös kuvaus- ja videopalvelut. Meiltä löydät myös tapahtumaa piristävät aktiviteetit, kuten Proakatemialta lähtöisin oleva Footpool. Käy tutustumassa tiimimme huikeisiin jäseniin Pro-tiimin Facebook -sivuilla.
protiimi@gmail.com
Ääni- ja videotuotanto #Otteella
Videojutuissa homma menee yleensä sillain, että otetaan suunnittelu-, väli-, loppu- ja jälkipalaveri ja tajutaan, että aikaa on kulunut pirusti liikaa. Ja aikahan on tunnetusti rahaa – meille molemmille.
Tässä talossa tehdään hommat silviissii, että otetaan aamusumpit Stååhlberilla, katotaan minkälainen homma ja vedetään yhdessä linjat ja tavoitteet. Video lähtee eetteriin heti ensi viikolla.
Tonnilla saat ammattivehkeillä duunatun videon ja teille sävelletyn musiikin, joilla lisätään teidän myyntiä, tunnettuutta ja tulosta. Tuotamme laadukasta materiaalia jämptillä otteella ja nuoruuden innolla. Jos tarvitset projektiisi pelkkää taustamusiikkia, puheen käsittelyä, tahi muuta ääntä, onnistuu sekin meiltä mutkattomasti.
Videot on nyt vaan se juttu. Luuri kouraan ja todetaan se yhdessä. Tyytyväistakuulla. 1-2 minuutin mittainen "perusklippi" 1000€ + alv. 24% / kipale. Jos projektisi ei osu tähän määreeseen, soita ja mietitään yhdessä. Lyhyemmät, tahi isommat produktiot pläänätään erikseen.
040 503 0331 Riku Komi
044 306 3246 Eetu Ruusukallio
riku@otteella.fi
eetu@otteella.fi
Pikkujoulutyrityksille.fi
Oletko kyllästynyt selaamaan sivukaupalla Googlen hakutuloksia haulle "pikkujoulut Tampere" tai "pikkujoulut yrityksille"? Pikkujoulutyrityksille.fi kokoaa alueesi pikkujoulujen tarjoajat saman katon alle. Voit mainostaa sivulla omia pikkujoulujasi tai etsiä mieleisesi juhlatilaisuuden.
040-8747095/Etta Pakkanen
info@pikkujoulutyrityksille.fi
Digipalvelut
Digissä ei sitten toimi mikä tahansa paska. Siellä sun pitää erottautua ja siinä meidän tiimin osaaminen astuu kehään. Olipa kyseessä sitten diy-mainossarja, reseptejä foodieille tai blogipostauksia jätteiden lajittelusta, me tuotetaan se sulle. Tuloksiakaan ei lykitä maailmalle koskaan ilman nurturointia; vauvasta pidetään huolta siihen saakka kun se pääsee itse kaljalle.
Käy tsekkaa lisätietoa meidän nettisivuilta.
Emmi Kurru
+358 40 761 9616
emmi@otteella.fi
Extreme Hosts
It's time to fix up the international relations of Your company! Extreme Hosts is a service that makes sure that Your international VIP's and other important visitors have the time of their lives during the business trip. Dinners, city tours, freetime activities - we will take care all of it!
Jane Nurmala
p. +358 45 671 1233
jane@otteella.fi
PORE - kuplivia tapahtumia
Kuka hoitaa teidän tulevat uuden toimipisteen tuparit? Milloin viimeksi ootte tehny virkistyspäivillä muuta, kun käyny syömässä paremmalla rillillä ja jatkanu siitä skumpalle? Montako Event Manageria sun kollegoissa on? On aika antaa Sirkan keskittyä hänen oikeaan pestiin HR-duunarina ja heittää verkot vesille uusia ajatuksia varten.
Oli sitten kyseessä isompi tai pienempi toimitus, niin meiltä löytyy otetta täysien kokonaisuuksien ideointiin, suunnitteluun sekä toteuttamiseen.
Kajsa Lundell
p. +358 41 524 0358
kajsa@otteella.fi
Ripsihuone Tampere
Ripsihuone Tampere tarjoaa palveluja intohimosta kauneudenhoitoon asiakkaalle sopivimmalla ajalla. Valikoimaamme kuuluvat sekä klassiset ripsienpidennykset että volyymiripsienpidennykset, kestovärjäykset, sokeroinnit ja meikkaukset. Löydät meidät Tampellasta, aivan Tampereen keskustan läheisyydestä.
Anne Tirronen 0400 417 710
Eveliina Kauvosaari 0400 963 751
info@ripsihuonetampere.fi
SBS
SBS on 10.2.2017 Tampere Areenalla järjestettävä huippu-urheilun ja business-maailman yhdistävä erikoistapahtuma. Seminaari tuo menestyneiden urheiluvaikuttajien tietotaidon yrityselämään. Tapahtumamme tarjoaa loistavien puhujien lisäksi huikeat verkostoitumismahdollisuudet. Tapahtuman teemat ja puhujat nettisivuiltamme. Lippujen hinnat tapahtuman sivuilta tai Tiketistä.
+358 50 4014442, Kalle Airila
info@sbseminar.fi
Efekti Designs – Wordpress -verkkosivuja ja graafista suunnittelua
Meiltä tyylikästä toteutusta niin verkkoon kuin painoonkin.
Toteutamme nykyaikaisia Wordpress -verkkosivuja, jotka näyttävät hyvältä niin tietokoneella kuin mobiilissakin. Sivut ovat helposti kustomoitavissa – se, mitä haluat niillä saavuttaa, on sinusta kiinni.
Efektin graafinen osaaminen on Proakatemiallakin tunnettu laadukkuudestaan. Jos siis etsit toteuttajaa yrityksesi logolle, visuaaliselle ilmeelle tai markkinointimateriaaleille, ota rohkeasti yhteyttä.
Tommi Tuovinen, 045 672 9871
tommi@projektitoimistoefekti.fi
Promokansio
Palkkaa Efektin huippuasenteella varustetut tekijät, kun haluat tuloksia promootioillesi. Teemme esimerkiksi messu- ja ständiedustuksia, katupromootioita, myynnin edistämis- ja tuotelanseeraustapahtumia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Tytti Aura, 044 5979899
tytti@projektitoimistoefekti.fi
Asiakaskyselyt
  • kävijätutkimukset
  • markkinointitutkimukset
  • tyytyväisyysmittaukset
  • hinta alkaen 900€
Palvelu räätälöidään tarpeittesi mukaan. Kysy lisää:
Mikael, +3584 203 8835
mikael@projektitoimistoefekti.fi
Sieniboxi
Sieniboxi on herkullisten osterivinokkaiden orgaaninen kasvatusalusta. Kahvinpuruista, sahanpuruista, viljasta ja sienirihmastosta koostuva kasvatusalusta on heti valmis ja tarvitsee vain vettä kasvaakseen. Sen lisäksi, että sienien kasvua on hauska seurata ja ne ovat hyvä ruokalisä ovat osterivinokkaat superfood, joka kuuluisi löytyä jokaisen keittiöstä ja lautaselta
040 5538781/Teemu Pinomäki
sieniboxi@sieniboxi.fi
Footpool Finland
Footpool tuo uniikkia viihdettä yrityksesi tapahtumaan tai toimii loistavana sisäänheittoaktiviteettina messuosastolle. Olemme toimineet yhteistyössä muunmuassa Carlsbergin ja Gatoraden kanssa.
Aleksi Kauppinen 041 5353 127
aleksi.kauppinen@eventa.fi
Palvelu Lahjaksi lahjakortti
Palvelu Lahjaksi- katalogi on Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikön Proakatemian opiskelijoiden jokavuotinen projekti. Katalogimme sisältää 10 palvelua, joista katalogin saaja voi valita itselleen mieluisimman. Lyhyesti kyseessä on siis takuulla kaikille sopiva lahja. Osoitteesta Palvelulahjaksi.fi löydät paikalliset palvelut, joihin lahjakortti oikeuttaa!
Peter Perttula
0400714461
pepe.perttula@eventa.fi